No milk

Hur har ni det så här två dagar in på det nya året? Själv är jag ledig från jobbet och håller på och fixar här med bloggen för fullt…  Jag tänkt dela med mig av lite olika recept och mattips då jag försöker äta så miljömedvetet som möjligt….

Men jag har inga regler som jag följer slaviskt.. jag kan inte leva livet så.. men ett jättebra tips som många kan följa så vi tillsammans sparar lite på vår planet och våra djur är att gå från animaliska produkter till vegetabiliska produkter.. och nu kan det ju faktiskt inte vara lättare…

Nu finns det så jäkla bra produkter. Det här är några av produkterna som jag bytt ut. och kan verkligen rekommendera alla att göra det.. testa i iallafall.. så himla god produkter.. och jag kanske ska säga.. jag är inte sponsrad eller på något vis betalt av Oatly jag bara älskar dom!

alltså vi måste snacka om ikaffe.. den är helt fantastisk.. jag kan inte längre dricka mjölk i kaffe då jag tycker att ikaffe är sååå mycket godare nu..

och när vi ändå snackar kaffe måste vi snacka om denna också.. asså oatly´s Cold bred latte… godaste jag vet…

men kom ihåg att skaka den och dricka den iskall.. en till produkt som är ganska ny som jag använder dagligen är deras otrolig goda yoghurt.. den tycker jag verkligen är supergod och den funkar helt perfekt som bas i din smoothie..

sen vill jag att ni tänker på att när ni börjar byta ut era livsmedel att ta det lugnt.. byt ut ett i taget och ät in dig på just den produkten.. smaklökarna måste få vänja sig lite vid dom nya smakerna och om du ger det lite tid så lovar jag att du kommer inte gå tillbaka till animaliska …

Några av er kanske tycker att min beskrivning av mitt val av mat är konstig.. att jag väljer att äta så miljövänligt som möjligt.. men om ni inte känner er så pålästa och känner er nyfikna på varför jag har gjort dessa val så kan ni kolla lite HÄR och HÄR

och varför inte HÄR sen måste jag tipsa när jag ändå håller på om bästa stället för dom bästa vegansk recepten.. kolla in hos Cashew Kitchen

 Som jag berättade längre upp så håller jag på och planera lite vad jag ska ha för olika kategorier och olika teman som kommer vara återkommande på bloggen.. skulle så uppskatta om ni ville lämna en kommentar om ni har önskemål om något speciellt som ni vill att jag skriver om… skulle göra mig så glad.. hoppas nu att några av er hoppa över det animaliska i morgon och testar ett vegetabiliskt alternativ i stället.. ha det så fint nu…

kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *