Ny Nyårsklänning…

Idag är det nyårsafton.. och jag jobbar till kl 16.00 så det här inlägget är mitt första schemalagda inlägg.. tusan så bra funktion det där.. Har under veckan läst så många årskrönikor.. vissa lägger verkligen ner massa jobb på dessa.. alltså tusan va imponerad jag blir.. mina inlägg måste vara lite snabbare.. tiden är som inte riktigt på min sida ibland.. med jobb, barn, ja och efter nyår så kommer jag få ett nytt arbetsschema och det kommer göra att tiden för bloggen blir mindre.. men nu har jag ju lärt mig att schemalägga mina inlägg.. det blir ju toppen.

 

 

Vad har ni tänkt för nyårslöften? Brukar ni avge löften vid nyår? Jag har faktiskt slutat med det då jag oftast bara bryter dem.. undra hur många gånger jag lovad dyrt och heligt att jag skulle sluta röka när jag var rökare.. Jag gillar mer tanken att ta med sig ett ord..ett ord som ska guida mig genom det nya året.. och mitt ord det här året måste nog bli tålamod… att ha mer tålamod. Att våga lita på att det som sker sker av en orsak och att låta saker ta sin tid… inte stressa utan att vara tålmodig…

TÅLAMOD

 

Vet ni jag kom just på att jag faktiskt kan göra en liten nyårs sammanfattning.. jag gjorde en sån #best2017 på mitt Instagram konto.. så himla roligt att så många följer mig där.. och här är dom mest gillade bilderna..

Alltså jag gillar alla mina följare på Instagram så himla mycket, så otroligt snälla och kommenterar och peppar mig hela tiden.. och jag antar att ni är inne här och läser också.. stor kram till er.. som jag tycker om er! Men nu måste vi snacka viktiga grejer.. nyårsmaten och nyårsblåsan… kolla in min ursnygga klänning från HM

alltså jag tror att detta kan vara en av de finaste klänningar jag ägt.. men ser ni sååå fin..

men hur tusan har en håret till en sån här festblåsa.. vad tycker ni.. uppsatt, utsläppt.. glitter.. hjälp.. tips mottages gärna innan kvällen… då ska vi nämligen ha våran årliga Pommac fest.. Vi firar en mycket barnvänlig nyår och vi brukar ringa in det nya året runt kl 21….och dricker Pommac och äter mycket god mat hela kvällen… får nog återkomma ang nyårsmaten då det inte jag som lagar den goda maten i denna familjen…

Nej mina underbara läsare nu vill jag önska er alla en helt underbar nyårskväll och önskar er verkligen en god fortsättning och hoppas att ert 2018 får en super bra start.. och jag hoppas att ni är många som vill hänga här på bloggen med mig under 2018… och vet ni ett nyårslöfte jag kanske borde ta är att sluta tro att jag kan ha min 6 årings kläder… ha en underbar kväll nu och stor kram till er alla!

Kram

 

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *