Renovering pågår…

Att renovera kan ju verkligen ta på krafterna.. men jag tycker att det verkligen är lättre om en bestämmer sig innan och verkligen håller sig till det en har planerat…så lätt att glömma ur en vill ha det..

jag tittar mycket på olika inredningskonton och dras lätt med i senaste trender… men det är ju inte det jag vill ha.. jag vill ju ha ett personligt hem där vi verkligen kommer trivas .. eller hur..

vi visste tidigt att vi ville ha tidlösa tapeter och höga lista.. äkta trägolv… lätt va… nej verkligen inte! Jag vet inte hur många timmar som lagts ner på att hitta den rätta tapeten och färgvalen för alla rummen.. tycker nog att mitt bästa tips är att beställ mycket tapetprover och köp provburkar av färgen och testa… alltså hur jobbigt är det inte att köpa massa färg så blir allt bara fel.. nej testa testa testa i alla rum.. låt tapetproverna hänga uppe på väggarna och se hur den känns…

 

Övervåningen blir ju barnen våning så vi försökte verkligen hitta tapeter som dom kommer kunna växa med.. och också tapeter som vi stå ut med.. fick dom välja så skulle hela övervåningen se ut som något ur trolls…

Här ser du in i alla rummen på övervåningen..  I det lilla rummet till vänster har vi valt Marimekko tapeter med vita färg från nordsjö, i mittenrummet har vi cole and son tapeter med lister i dark dijon och väggfärg i krickelins dimblå. Sedan i sista rummet så är tapeterna från Boråstapeter med snickerifärg från nordsjö får återkomma med den färgkoden så jag inte kan hitta  färgkoden för tillfället… hoppas att ni fått svar på era frågor ang färgkoder och tapeter.. många av er har ju undrat, men som sagt jag hoppas att hitta färgkoden till den rosa färgen ..

Kram

Taggat , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *