Hej !

Hejsan!

Ni som följt mig på Instagram och min gamla blogg vet ju att jag har tänkt att flytta länge.. velat hit och dit och har faktiskt inte vetat riktigt hur jag ska göra.. men vet ni..

Nu kör jag bara.. så här kommer den min nu blogg.. ta da!!

 

och så kommer ju min lilla popup shop också finnas här på annalenastolt.nu , jag tror det kommer bli så himla bra.. men mer om den sedan… Ja så vad kommer man hitta här då på denna spretiga lilla blogg.. ja du jag vet faktiskt inte men jag tänker att det kommer bli en härlig blandning av allt det där som jag kallar livet..

men jag kanske ska presentera mig lite för er som är nya här.. jag heter Anna-lena och bor i en lite by mellan Stockholm och Uppsala som heter Knivsta.. där bor jag med min familj och jobbar inom psykiatrin.. på min fritid så älskar jag att foto och försöker driva denna lilla blogg och även mitt silversmide.. men det tänkte jag ta i ett annat inlägg…

Ja för er som gillar renovering och diy så har ni kommit rätt.. vårt hem känns som en låååång renoverings följetång.. men det är fortfarande roligt…

sen är jag otroligt intresserad av hudvård och ni vet… måbra mat… har helt snöat in på food Pharmacy och försöker äta så att vår lilla planet inte far så illa..men mer om det sen…

Jag kanske skulle har försökt skriva ett mer intressant första inlägg men det här får som duga då mina barn pockar på min uppmärksamhet och jag har lovat att vi ska spela spel så jag får nog ta och avrunda här.. hoppas ni som hittar hit vill följa med på denna lilla resa med denna blogg och hoppas att ni har överseende med allt det tekniska då jag aldrig har bloggat på detta viset förr och får som lära mig under tiden… men nu kör jag i iallafall!

Ha det så fint och lämna gärna en kommentar och glöm inte att följa mig på bloglovin..

Kram från mig

 

Taggat , , , ,

5 kommentarer till “Hej !

 1. Hej! ? Här följt dig på Instagram ett tag och gillar verkligen ditt flöde, så det här måste jag ju kolla in! Jag önskar så att jag hade råd att köpa några av dina underbara ringar! Men här har du en nystartad illustratör som ännu inte lyckats få till någon inkomst av sitt stora intresse/numera jobb, så det får vänta. ? väldigt kul och inspirerande att läsa om starka, kreativa kvinnor som delar med sig av sin vardag – som du! ??

  1. Hejsan!
   Du har precis skrivit den första kommentaren på min nya blogg.. och det tog mig ett tag att förstå hur jag skulle göra för att svara… men jag tror jag har lyckats nu.. Jätte roligt att du har hittat hit och att du gillar mitt Instagram konto. Här på bloggen kommer det ju komma mera bilder och självklart mera text… hoppas verkligen att du kommer gilla bloggen också. Mina silver kreationer.. ja dom tar lite tid och jag har otroligt lite tid för dom så där av en popup shop.. men ibland släpper jag lite ringar… har du någon sida där jag kan se dina kreationer? Är så otroligt roligt att se vad andra kreativa människor gör.. kram till dig och stor tack att du tog dig tid att skriva en så fin kommentar. Tack!

   1. Hej! Jag hade ju missat att svara på ditt svar! ? jag finns bara på fb och Instagram ännu, tills jag har mer att visa upp. Jag har liksom inte kommit igång riktigt ännu… men det här året ska bli det då det händer, jag ska producera så mycket nya bilder förstår du! ? och förhoppningsvis sälja en del också. Titta gärna in till mig på INSTAGRAM@Jenniferstrollskog, där kommer mer och mer! Kram ?

 2. Vad jag gillar spretigt, och att få se det verkliga bakom allt fint. Hurra för sårbarhet och mod att våga. jag ser fram emot Att läsa mer. Heja Heja!!

  1. hejsan!
   Oj va jätteroligt att du tog dig tid och lämnade en kommentar, det värmer så! tack så mycket och jättekul att du har hittat hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *