Hjärtats slag..

Ni som följt mig här heller på instagram, ja ni vet ju att jag åkte till Gällivare i maj 2019..

Jag åkte ju dit och gick en Yin utbildning.. Nattblomman av Tiina Ravelin.. men det var något mer än en utbildning.. det var helt fantastiskt..

Jag åkte dit och öppnade mitt hjärta..

Ja jag öppnade hela jäkla bröstkorgen som varit låst så länge.. och jag fick höra mina hjärtslag.. i trumman… men jag ska berätta mer om hela upplevelsen av nattblomman.. har bara inte smält allt ännu..

och nu när ni vet det så kanske införstår detta inlägg lite bättre.. jag fick en så fin julklapp förstår ni.. inte en matcha visp helt uppenbart…

men något annat som jag har längtat efter sedan i maj…

Jag har tjatat och tjatat om att jag måste köpa en.. så får jag ett bidrag av min fina mamma så jag fick råd att äntligen köpa mig en…

En trumma!

En alldeles egne trumma..

så superfin.. getskinn.. Jag har tittat på denna så länge och nu äntligen..

Ni förstår att när jag hörde trumman slå i Gällivare så var det som om jag hört något som jag visste allt om.. så otroligt..något som var så hemma för mig men som jag glömt bort..som om jag visste allt och ingenting allt på samma gång…

Att höra trumman var som om jag hört den hela mitt liv men också för första gången.. trumman för mig  i direkt kontakt med mig själv..

Jag förstår att många av er kanske bara sitter å halv gapar och tänker.. vad i….. Jag förstår det.. trumma kanske inte är för alla.. men för mig är det mitt hjärtas språk..

Jag fick den här boken i julklapp.. den här har också varit på önskelistan sedan i maj.. det var ett boktips i vår manual från nattblomman och nu äntligen så har jag ett ex..Brightening our inner skies ska bli spännande läsning.. sedan ser ni min lilla julkapp till mig själv..

En helt fantastisk liten Striped Jaspis..Det är en randig sten, med vackert mönster i varierande färger.
Det är en lugnande och rofyll sten, som skyddar och beskyddar dig speciellt vid stressfulla tider. Absorberar negativ energi, en mycket balanserad sten.

Jag köpte den till mig själv när jag var på tredje modulen i min utbildning Embodied Yin Yoga.. Utbildningen är i Stockholm hos Pranama-The Center of the Great Heart. Dom har en fantastisk liten shop där och jag har bestämt att jag ska köpa en sten där för varje modul… kommer bli en fin samling av samlad energi från utbildningen..

ja hörni det här blev verkligen ett långt blogginlägg.. hoppas ni orkat läsa ände hit.. men nu ska jag gå och sova.. för tusan va jag ska upp tidigt i morgon… jobba jobba.. men jag schema lägger det till i morgon..

Så du som läser kanske rent av sitter med din morgon kaffe och skrollar genom detta i ditt morgon flöde.. så då får jag passa på och hälsa dig God morgon och önska dig en fin dag…

Och avsluta med en bild som jag tog hos Holyheart Gällivare en påminnelse att i hjärtat brinner kraften.. ta med er det i dag..

Kram

 

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *