Vad tycker ni?

Jag har inte direkt varit aktiv här på bloggen det här året.. jag har faktiskt inte prioriterat den alls.. och mitt Instagram konto har inte heller fått speciellt mycket uppmärksamhet..

Alltså 2019 var kanske inte det bästa året för mina sociala medier direkt men alltså ett jäkla fint år för min inre resa.. men det känns som om jag har fått lite lust att faktiskt starta upp bloggen lite lätt igen…

men nu då till en undran.. vad tycker ni det är roligast att läsa om..

Kristaller, yoga, inredning, recept , häxor, livet.. alltså jag vet inte.. eller är det kanske viktigare med mycket foton? Behöver inläggen komma varje vecka… vad tycker ni? Jag skulle bli så glad om ni ville lämna några rader så jag får veta vad ni som läser bloggen tycker bäst om.

Jag vet ju att innehållet här på bloggen spretar åt alla olika håll.. det gör ju mitt instagram konto också.. men det skulle vara kul att få veta vad det är som gör att just du gillar min blogg..

Känns lite som om jag ställer så jäkla höga krav på innehållet.. att det alltid måste vara så bra bilder som möjligt och alltid så bra text som möjligt.. men kanske ska sänka kraven lite och bara köra på lite mer ledigt.. tänker ju tusan jag har ju detta bara som en hobby.. har inte så mycket tid att lägga på bloggen .. men kanske roligare med fler inlägg men sämre kvalitet på tex bilderna..eller att jag återanvänder bilder lite mer..

Ja som ni ser så behöver jag verkligen ert råd i hur jag ska fortsätta med bloggen.. ordet är fritt vore toppen om ni vill lämna en kommentar nedan om vad ni tycker…

hoppas verkligen att ni har lust att hjälpa mig så kanske denna blogg kan få sig en nystart till 2020… så tar er en runtur på bloggen och återkoppla vad ni gillat mest..

Stor kram till er och passar på att önska er ett gott nytt år..

Kram!

2 kommentarer till “Vad tycker ni?

  1. InRedning, recept, livet, yoga! Tycker om dina tips om blcker loppis och annat sMArt. Skriv när det faller dig in, någon gång i veckan? BildeR tagna med mobilen är helt olej, nästan så att jag tycker att det är roligare att läsa en bloggar som är fÖr ”perfekta” så Kul att du vill börja blogga igen! ?

    1. Tack för ditt svar, det betyder jättemycket för mig. Ja jag har börjat få tillbaka blogglusten så vi får se vad som händer här framöver, men verkligen glad för din feedback! Den hjälper mig massor. Tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *