Oktober..och ett besök i Göteborg.

Vart tar tiden vägen vägen..

Snart har hela oktober sprungit förbi och jag har inte hunnit blogga någonting.. jag är så otroligt dålig på det här.. men fota det gör jag i massor.. skulle önska att jag hade mer tid att skriva om det jag vill..

Men jag har lovat att jag skulle blogga och visa lite bilder från min fantastiska dag i Göteborg.. upp med tuppen och iväg med tåget.. ja så här ser det ut när en häxa ska ut och resa.. massa stenar som måste med..

men så efter en lång tågresa och tack vare google maps så hittade jag fram till Gbg classic tattooing

helt fantastiskt ställe och jäkla trevligt folk.. som alltid i Göteborg.

Jag hade bokat tid hos Cezilia hennes konst är helt jäkla mindblowing!

bokade tiden för ganska länge sedan efter att suktat efter en tatuering av henne..

älskar tatuerings studios.. allt är så jäkla snyggt!

men så äntligen var det dax…

och jag är så otroligt nöjd..

Där står hon min urkvinna, min gudinna, min hora, min madonna, min visdom, min vägvisare med ormens medicin… så jäkla kraftfullt!

Sen var det dax att tacka för sig och dra vidare.. när en är i Göteborg så är det en affär som jag bara var tvungen att besöka för första gången i irl.

Men är ni sugna på en tatuering så rekommenderar jag varmt Göteborg classic tattooing.. så jäkla fint bemötande och super proffsiga och snälla hela bunten!

men som sagt en affär som jag bara inte kunde missa.. så jag hoppa på spårvagnen och åkte hit.. till Artilleriet alltså vilket ställe..

förälskade mig så otroligt i denna tavla.. önskar så att jag hade råd att köpa den men det är inte i min prisklass om vi säger så.. men nån gång vem vet… jag kan alltid drömma..förälskad i den är jag.. sjunger i själen när jag tittar på den..

men nått litet fick jag med mig hem såklart.. kan ju gå in där utan att köpa med mig nån lite grej.. det får en unna sig när en är i Göteborg.. sen blev det tåget hem igen.. ja mina vänner det var dagen i Göteborg.. och åter igen.. kan verkligen rekommendera classic tattooing.. superbra ställe..

Ha det fint så hörs vi en annan dag!

Kram.

Taggat , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *