Fantastiska underbara at bodhish..

I helgen var jag på den underbar mässan Green beauty day.. och det ska jag också blogga om men..när jag är i Stockholm så måste jag besöka den helt fantastiska underbara affären, cafet, spacet..at bodhish

Det är min jobbhelg men när jag ändå har tagit semester för att ta mig in till mässan så var jag bara tvungen att passa på att ta mig till at bodhish.

Jag har sååå länge suktat efter Monk oil och jag visste att det fanns där (såklart) så jag var bara tvungen att ta mig dit..

Jag vet inte hur jag ska beskriva bodhish men det är en helt fantastisk plats.. ett helt fantastiskt space.. du kan fika fantastisk raw fika och botanisera i kristaller och fantastiska böcker.. ja ni förstår  ju jag älskar det stället.. och sedan får jag också dom finaste av samtal med underbara Sanna som driver at bodhish.

Och nu när jag sitter och skriver detta inlägg så inser jag ju att jag fotade alldeles för lite och pratade alldeles för mycket.. men dessa fantastiska bergskristaller från dalarna fick jag med på bild alla fall.. alltså jösses vilken power i dom.. hade så jäkla bråttom.. nästa gång ska jag ta mig tid att både fika och bara sitta och njuta..

har så länge letat efter svenska bergskristaller men dom går så tusan dyrt på tradera och har inte hittat någon annanstans.. borde ha förstått att det fanns här på fantastiska bodhish..så några fick följa med mig hem.. och helt den helt galet bra Monk Oil…

så detta fick jag alltså med mig hem.. skatter från at bodhish.

Monk oil har jag suktat efter så länge som jag skrev innan och äntligen kunde jag köpa en flaska och den var över förväntan.. är verkligen supernöjd.. denna olja är grundande och skyddande.. och det vill jag verkligen lova att den är.. tusan värd varenda krona.

sedan fick jag med mig dessa underbara kristaller också.. svenska kristaller från dalarna. Jag vet inte hur mycket ni pysslar med kristaller men jag kommer nog fortsättningsvis försöka att bara köpa kristaller från Sverige..går inte att jämföra med andra kristaller.. så otroligt grundande.. helt otroligt!

alltså till och med visitkortet är så snyggt.. ser ni..

men så ni som inte har varit och besökt bodhish.. gör det. Ni som inte kommer från Stockholm kan bara ta det lugn.. det är superlätt att hitta.. till och med jag hittar.. så här, ta grön linje mot skarpnäck, hoppa av vid medborgarplatsen.. gå upp på folkkungagatan.. å så knallar du på den ganska länge så viker du upp vi flugger färg mot borgmästargatan och så ligger det där i backen..

så nu vet ni alla vad ni ska göra vid er nästa stockholms trip.. at bodhish.. kommer ni ihåg det nu.. nepp vet ni vad nu ska jag cykla iväg till jobbet.. kram på er och hoppas att ni får en fantastisk söndag med era kära..

kram

Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “Fantastiska underbara at bodhish..

  1. Hej! Vad heter kristallerna du köpte? Är en dalkulla i exil på västkusten så hade varit kul och extra mysigt att ha en kristall från dalarna. tack på förhand!

    1. det var vanlig bergskristall.. kvarts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *