Påsklovet är slut…

Så kom påsklovet till ett slut… tror detta var det bästa påsklovet på länge..

men jag tror jag har ätit mer än på flera år.. hur mycket godis kan en äta…

mycket tydligen.. skönt att komma tillbaka i gängorna igen.. och helt ärligt.. hur mysigt vi än har haft med varandra heeeeela dagarna så är nog skola och förskola något som vi alla längtar till…

under påsken så passade jag på att titta på denna dokumentär igen, jag tycker att den är helt fantastisk..

den heter Heal och finns på Netflix.. jag rekommenderar den verkligen! Det är helt fantastiskt hur vi har förmågan att läka oss själva.. hur fantastisk vår kropp är… och blir så otroligt rädd när jag vet att många inte har nån kontakt med kroppen över huvudtaget..

Tycker att den här säger det så bra.. varje cell tjuvlyssnar på dina tankar.. och visst är det så.. helt fantastiskt! Så otroligt viktigt vad vi tänker om oss själva…

Sedan måste jag berätta, jag har gjort min alldeles första kristallhealing.. det var så fantastiskt att får göra detta och TACK Marie för förtroendet!

Sedan så hade jag fått förtroendet att gör ett kristallupplägg till långklassen i yin som hölls på satya yoga på långfredagen.. helt fantastiskt var det! Fullmåne och allt.. släppte taget fullkomligt.. en fantastisk klass var det.

Nej mina kära nu ska vi snart sticka iväg till jobb skola och förskola.. tillbaka till verkligheten.. men visst är det fantastiskt att få ha dessa lov.. bara mysa tillsammans..träffa familj och bara rå om varandra.. förstår att många känner stress över dessa helger då det tydligen måste presteras.. åka till fjällen och gör ditt och göra datt…fulla all sin lediga tid till max..hinna med allt det som du inte hinner på vardagarna..

till nästa lov lägg allt sånt åt sidan.. återhämtning.. testa.. vara hemma och ha tråkigt.. inte massa prestation.. testa.. rörelse, vila, gå i skogen, var i solen, tillåt dig att inte gör någonting.. helt fantastiskt är det.. och släng in en sociala medier detox.. då blir det fantastiskt.. jag lovar! Nej nu var det ju dax för verkligheten och nu när jag sitter och skriver allt det här så startar vi nog verkligheten med att komma försent..

Kram och ha det fin.. och ikväll är det Games of Thrones.. jippie!

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *