Långsam lördag…

Idag blev det en långsam lördags förmiddag..

Började dagen på bästa satya yoga med ett perfekt yogapass för mig och mina värkande höfter..

men efter yogan så blev det att trippa iväg till ett av mina favoritställen.. varuförmedlingen i Knivsta.. men vi som bor i Knivsta säger prylis.. älskar detta loppis ställe..

Alltså ser ni denna fantastiska lilla te kanna… jag älskar den!! Nu har jag trånat efter olika karaffer med formen som både grodor och fiskar men inte riktigt haft råd med dessa och inte velat köpa massa nytt hela tiden.. så hittar jag denna underbar idag för 40 kr.. blev så otroligt glad!

Sedan så har jag fått pippi på marmor.. i alla former.. skålar , skrin, vaser, lampfötter.. det är något med marmorn som tilltalar mig så otroligt mycket.. är det någon som vet vad denna marmor kallas? Eller är det någon annan sten.. just den här ljusgröna.. så otroligt snyggt med stendetaljer i inredningen tycker jag..

alltså ser ni.. otroligt vacker…

ser ni.. jag är som helt tagen av dessa marmor föremål jag släpar hem just nu…

och en till sak som jag blivit lite besatt av är den där boken jag började på i går..

Jag blev som uppslukad av den.. det bara swisha till i går kväll så var klockan helt plötsligt halv tolv.. asså jösses jag kan inte vara uppe så länge.. jag blir helt knäckt dagen efter…

jag är iallafall väldigt glad över att dessa böcker inte fanns när jag var tonåring då skulle jag fått Twilight feber deluxe.. en riktigt känner av den där tonårs känslan i den.. känns så otrolig mysigt att läsa den här boken som vuxen och bli påmind om hur det var att vara tonåring när alla känslorna var så stora… myser i fulla drag och läser nog ut denna i kväll…skönt att läsa lite lättlästa böcker ibland.. ska spara dessa böcker till mina tjejer… tack lillsyrran för att du kom hit med böckerna.

Nej mina vänner nu ska jag börja hacka lite mango och koriander.. vi ska äta räkor till middag idag.. inte ofta vi gör det men idag på denna långsamma lördag så bestämde vi oss för att ingen orkar laga nån riktig mat.. nepp långsamt och lugnt.. hela dagen..

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Långsam lördag…

  1. Jag var en av dem som blev uppslukad av Twilight. Började läsa böckerna i början av min första depression så det blev en flykt från verkligheten. Nu när jag har en riktigt dålig dag brukar jag slå på en av filmerna. Men jag har läst om dom böckerna några gånger om jag ska vara ärlig 😛

    1. Jag gillar första filmen så mycket, men det beror på att jag älskar så den blåa tonen i den.. tycker den är så snyggt gjort.. läste första boken nu i ett nafs.. det var jättebra! Tror dom andra böckerna kommer få va för mig, men om jag hade läst dessa som tonåring hade jag nog blir helt twilight tokig!! omg denna kärlek och passion!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *