Shamanic Healing oracle cards…recension.. eller inte..

En helt vanlig fredags förmiddag..

sett från ovan.. ja denna bild knyter som ihop vår fredag.. apelsiner, te, godis, nytt nagellack, handkräm och lite bling… inte illa alls..

och en ny film.. vet inte om jag eller barnen har längtat mest.. tror nog i ärlighetens namn att det är jag.. Mary och Häxans blomma.. får återkomma med recension.. men vi är alla jäkligt pepp här hemma på att se den.. Fredags kvällen är räddad..

Men vet ni jag tänkte att jag skulle recensera dessa orakel kort.. Shamanic Healing Oracle cards..

Jag måste i helt ärligt säga att dessa kort var inte för mig.. vi har inte rätt vibe för varandra så jag har faktiskt inte använt dom mer än kanske två till tre gånger.. vet inte varför.. men det är något som känns som fel för mig..

dom är så otroligt vackra tycker jag.. det syns kanske inte på bilderna men dom har en sån jättefin guldkant.. super lyxiga..

kommer också med en liten bok som förklarar alla dom olika korten och hur du kan lägga upp alla dom olika korten.. men självklart kan du ju också bara dra ett om dagen..

så ja det blev kanske inte nån recension direkt.. jag tror faktiskt att jag kommer sälja vidare dessa kort.. vackra men inte för mig.. ni som är intresserade kan hålla koll på min Instagram där lägger jag nog ut dom senare idag.. men nu ska jag ta och börja läsa den där boken där.. så skönt när en har en lillasyster som kommer och dumpar hennes ungdomsböcker hos mig och ba” sälj dom där”.. tänker att jag kan ju läsa dom först… nej ha det fint så ses vi en annan dag..

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *