Frida Kahlo eller Marie Mandelmann.. vem vet..och lite Blogg Love på det…

Jag vet inte riktigt vem som ska få cred för dagens frisyr.. Frida Kahlo eller Marie Mandelmann.

Kanske Marie faktiskt.. kollade på Mandelmanns för första gången den här säsongen igår och tusan va mysiga dom är..

men några som ska få cred för delar av frisyren är faktiskt FGL store

Jag köpte ju ett halsband av dom för ett tag sedan.. kommer ni ihåg.. kolla in HÄR . I asken där halsbandet låg så fanns det med två tygbitar istället för papper runt halsbandet…dom har ett projekt som heter Zero Waste tycker det är så jäkla bra.. så då använde jag just dom två tygbitarna till att fläta upp mitt hår med.. så jäkla bra!

och sedan när jag nu va inne på deras webbshop för att länka till detta inlägg så ser jag att dom har ett samarbete med det bästa av hudvård.. asså nu blev det ju nästan lite fånigt men vi får ta detta som årets först Blogg Love inlägg helt enkelt.. Tänkte ju tipsa om Helt fantastiska Bare Origin och kan ju då säga att det finns också hos FGL 

Denna hudvård har jag suktat efter så länge.. å så nu slog jag till! Jag tyckte att jag var så jäkla värd lite go hudvård och det känns ju alltid lite bättre när en köper från ett märke som försöker göra skillnad i denna värld.. kolla in bare origin.

sen vet ni.. jag har börjat på ett litet projekt som jag gillar så jäkla mycket så jag måste bara visa er en liten bit av det…

ett så otroligt vackert kristall utlägg.. jag är så otroligt pepp och kommer nog göra klart denna i veckan.. tusan va fint det kommer att bli.. och ingen lim är målet.. men kanske att det behövs på dom största stenarna.. men vi får se..

Nej mina kära bloggläsare nu ska jag faktiskt ta och beta av en av mina kursdelar sedan så ska jag färga mitt hår.. igen.. jag vet.. att jag aldrig ger mig… och sedan ska jag och lillasysterns här hemma åka och hämta storasystrarna på skolan..

men glöm inte bort nu.. kolla in Bare Origin och FGL store Girl power deluxe!

Nej nu måste denna mjukisbyxe mamma sätta igång om jag ska hinna..

Kram!

Love wins.. kom ihåg det!

 

 

Taggat , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *