Långsam söndag och en otrolig kärlek för möbler med själ…

Vet ni.. jag förstår verkligen inte varför människor köper så förbaskat mycket nyproducerat..

Jag har sååå länge letat efter ett litet bord som vi kan ha i vardagsrummet.. där vi kan spela spel eller kanske fika lite medan barnen kollar på film.. ja ni vet.. ett litet nätt bord.. helst ett slagbord..

och så plötsligt händer det.. men efter jäkla lång väntan.. många loppisrundor har det blitt.. men till slut så hittar en det perfekta bordet.. en måste bara ha lite tålamod…

ser ni vilket litet bord.. helt perfekt.. 500kr på den lokala loppisen.. eller Varuförmedlingen i Knivsta

Det är så otroligt vackert.. undrar när det är ifrån… har verkligen ingen aning alls..

Det ser ändå ganska gammalt ut och det är ju spårskruv i det.. stjärnskruven kom ju först 1938.. det har jag lärt mig på antikrundan.. så innan dess då kanske..

och så var det ett slagbord också.. ett runt! alltså det kunde inte bli bättre… har en tålamod så kommer det att lösa sig.. jag är helt övertygad om det…känns lite läskigt att många som jag pratar med kan inte vänta.. utan bara pang iväg och köpa allt nytt… nej jag gillar föremål med själ.. så är det bara…och känns så otroligt hemskt att inte fler köper begagnade möbler..

Här sitter en till som gillar möbler med själ.. hon älskar nog detta bord lika mycket som jag…

Helt perfekt just för henne tydligen…

Men jag förstår henne.. kanske att detta kommer bli mysigaste platsen att sitta vi i hela huset.. Ljusinsläppet genom vardagsrumsfönsterna är bäst i hela huset.. lite trixigt men motljuset när jag fotar men bra att öva på det..

nej sen fick den lilla människan skuffa iväg då jag behövde låna det nya loppisfyndet ett slag.. ljuset var så inspirerande att jag kände att jag var tvungen att göra en sak som jag tänkt på så otroligt länge…

Ni kommer ju så klar få se när jag är färdig.. det tar nog ett tag … men jag tror att det kommer bli så jäkla bra! Är så otroligt pepp på detta lilla projekt jag har.. känns som om jag verkligen har hittat rätt i mitt skapande med kristaller…och det feminina..

Nej mer än så säger jag nog inte.. nu ska jag fortsätta med detta lilla projekt och ett till som jag gör åt någon annan vilket är mycket spännande och jag har så många idéer.. hoppas att ni alla får en underbar söndag och kom ihåg nu att kolla in loppisar, blocket eller tradera innan ni rusar iväg och köper nytt..kram på er och tack alla ni som hänger här med mig…

Kram

Taggat , , , , , , , , , ,

1 kommentar till “Långsam söndag och en otrolig kärlek för möbler med själ…

  1. Håller med dig, är så glad då jag kunnat möblera med mycket möbler från min mormors hus och kunde få ta tillvara på dem då hon gick bort. Det känns just som mitt hem fått själ och blivit ett hem nu. Jättevackert bord och spännande projekt och jag älskar dina bilder och känslan du förmedlar! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *