Att ha en egen lite plats här på jorden..

Har ni det? En egen liten plats där bara du har dina grejer…

Jag tycker att det är så lätt att tappa bort sig själv i en familj.. alla barnens grejer ska få plats alla gemensama saker som kanske ska falla båda i smaken.. ja ni vet..

så därför undrar jag.. har du en plats som bara är din?

Här är min i allafall.. har är min lilla plats precis framför altandörren.. inte så praktiskt på sommaren men det här är också den ända väggen som funkar att stå på händer emot.. och helt enkelt bästa platsen för yoga i vårt hus..

och sedan det andra som jag måste ha…musik och kristaller.. såklart!

Sedan så har jag en himla massa böcker också.. jäkla bokmal jag är asså.. men jag har i allafall dessa böcker som jag bläddrar och läser i.. inspiration till min stund på mattan.. hittade en så bra bok på loppis som jag ska berätta mer om sen..

och min saltsten som också funkar som min aromabrännare… älskar den!! Kan inte vara utan mina oljor.. går inte en dag utan att jag suger i mig dessa fantastiska dofter.. ni som inte testat.. gör det! Kanske att det blir ett helt blogginlägg om det senare.. vad tror ni?

ja så där har ni det.. min lilla plats i hemmet där jag bara är jag..

Fick inspiration till detta inlägg om att visa min lilla hörna från Moa Westman som på sin Instagram @mowesinorrland visade sin lilla höra i sitt hem och frågade om det var fler som också hade små träningshörnor.. blev så inspirerad att det att det blev ett helt inlägg… nej nu mina kära nu ska jag åka iväg till mitt jobb.. sen tar vi en riktigt härlig fredag med filmkväll och popcorn.. ja så får det bli!

Kram

Taggat , ,

2 kommentarer till “Att ha en egen lite plats här på jorden..

  1. Jag hoppas när jag har min egna lägenhet att jag kommer att känna att det är min plats i världen, att den platsen är min trygghet 🙂

    1. det hoppas jag med, det är något magiskt med sin första egna lägenhet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *