Annandag jul och ny yogamatta..

Idag är det annandag jul.. jag har ätit på tok för mycket fudge och rört mig alldeles för lite den här månaden..Jag fick en tusan så fin yogamatta av min sambo.. kändes som en ordentlig knuff i rätt riktning.. har som kommit av mig med allt.. har haft en sån lång period med sjukdom och vabb.. jag kommer ut gängorna så lätt…

och i ärlighetens namn så har jag inte råd att gå till yoga studion jag går till just nu och ja då är det lättare att komma av sig hemma också.. men i februari så hoppas jag på litet bättre ekonomi..

inte så roligt att prata om pengar och hur lite pengar en har så jag tänkte prata om något roligare.. jag har anmält mig till en kurs.. en kurs som jag länge har drömt om att gå men aldrig känt att jag har haft tid till… men tusan nu har jag gjort det.. fick en så fin avbetalningsplan också.. ibland så är det bästa att bara vara ärlig.. så löser sig det mesta..

Och så var jag bara tvungen att ta en liten snapp på mina julklappar och visa er.. fick yogamattan och en parfym som jag önskat mig i säkert tre år.. alltså jag är sååå otroligt glad för dessa.. sedan köpte jag två julklappar till mig själv.. finaste mössan till stöd för rosenlundstodet.se och en så otrolig fin bok.. kommer bli mycket av kristaller nästa år…

och ni är så många som frågat på instagram vart mattan kommer ifrån så jag kan tipsa om att den finns hos yogia.se nej mina kära läsare nu måste jag snabba mig att avsluta detta inlägg för vi ska kolla på lilla sjöjungfrun som går på tv idag..och jag börjar få bråttom ser jag.. ha det fint och njut av dessa underbara mellan dagar.. själv ska jag börja tänka igenom mitt 2018… och börja planera för 2019.. känns helt fantastiskt…

Kram och önskar er alla en god fortsättning…

Taggat , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *