Vit Jul 2018

Jag stödjer vit jul varje år.. jag kan inte för mitt liv förstår hur en inte kan göra det.. julen är ju barnen högtid.. julafton är ju barnens dag.. inte sant?!

men för många är ju inte fallet så… då finns det viktigare saker för mamma och pappa… ja jag har svårt att förstå detta..

Jag har arbetar många år med missbruk och psykisk ohälsa och där missbruket redan finns har jag en förståelse men för oss alla andra som inte behöver dricka alkohol över huvudtaget så har jag ingen förståelse att en väljer att dricka alkohol när barn närvarar…men vi är alla olika och det är ju tur.. Ni har nog sett detta armband några gånger på mig.. visst är det superfint!

Jag har köpt den inne på Vit Jul Gåvoshop där finns massa fina saker att köpa för att stödja dom.

Alltså till alla ni som inte håller med mig, och jag vet att det är sååå många… så tycker jag att ni kan ta er en titt inne på Vit Jul med ett öppet sinne.. ta en titt på deras informations film.. lyssna på vad barnen säger..och kanske ni tänker lite som jag sen…men även om ni inte tänker avstå från alkohol så hoppas jag att ni kan skänka en gåva..

Kram

Taggat ,

2 kommentarer till “Vit Jul 2018

  1. Jag är uppvuxen i ett hem där det starkaste som drack var lättöl inför oss barn. Därför blir jag chockad när folk dricker alkohol framför barn, blir en sådan krock i mitt huvud. Är inte van vi de det…

    1. desamma för mig.. morfar tog en snaps kommer jag ihåg annars var det alkoholfritt.. jag har också sååå svårt att förstå varför en dricker tillsammans med barn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *