Enkla julpynt…

Jag har sagt det förr.. jag tjatar lite men jag tycker verkligen att det enklaste av julpynt är dom vackraste..

några bjällror.. några hyacinter.. det räcker för mig. Förra året gjorde jag dom finaste av ringar till fönster och dörr..

Jag har sparat gamla stålrings som kommit från lampskärmar..dom är så bra att ha till alla årstiderna måste jag säga.. klä dom med blommor, ris eller kanske fuskfjädrar till påsk.. himla bra loppistips också.. köpa gamla lampskärmar och ta ur stommen.. perfekta ringar…

Den här ringen tog jag och band fast några eucalyptusblad och fäste en liten ljushållare som jag också fyndat på loppis.. himla fint tycker jag…

sen blir det mycket blommor.. hyacinter och amaryllis.. dom slår nog alla julpynt eller hur..

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *