Mellan hyacinter och guldband…

Jag är ju på Teneriffa just nu så jag har gjort några schemalagda blogginlägg för att inte bloggen ska gapa tom under veckan som jag är i solen.. Hur har ni det där hemma.. har ni sol kanske snö?

Hyacinter och apelsiner med nejlikor i.. blir nog inte mer jul än så..

jag gillar dom enklaste julpynten mest.. binda band runt apelsiner och sätta några hyacinter i vas, tycker det är så himla snyggt med snitthyacinter..  ska genast köpa några när jag kommer hem.

Har jag berättat att jag samlar på postnords julkort.. tycker dom är så fina. Jag brukar ha dom uppställda lite här och var hemma under julen… dom som Ernst Billgren har designat tycker jag är så otroligt fina.. har du någon favorit?

Men årets julkort går inte av för hackor.. alltså hur fina är dom inte…

så här i början på december tycker jag det är så himla bra att komma med olika bok tips, böcker är nog den bästa julklappen om du frågar mig.. jag måste tipsa om denna underbara bok.. Mushuset av Karina Schaapman.

en underbar bok om Sam och Julia som bor i sitt mushus.. och bilderna i boken är helt otroliga..

alltså titta bara.. helt otroligt.. och som ni ser så har vi tittat i den många gånger. Och glöm inte att böcker är så där perfekta att köpa secondhand.. leta på loppis.. inte köpa nytt hela tiden…

Hoppas nu att ni alla har det fin och köp lite hyacinter och apelsiner idag.. allt blir ju så mycket mysigare då..ha det fint nu tills vi ses nästa gång..

Kram

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *