Första Advent.

Underbara första advent.. jag älskar denna dag.

att få plocka fram advents stjärnor och änglaspelen.. hur mysigt är det inte..

ta fram jullådan från förrådet och trassla upp allt som en bara tryckte ner i alla hast förra året..

och min älskade whirlabout.. finaste till jul om du frågar mig…

dom här vita adventsstjärnorna kommer från indiska.. helt fantastiskt fina!

nej men mina kära vänner nu hoppas jag att ni tänder det först ljuset och äter en lussebulle, själv så hoppar jag och hela tjocka släkten på ett flygplan till Teneriffa idag.. ska bli helt underbart..men min klimatångest är så otrolig.. det var 5 år sedan jag flög sist och denna resa kommer kanske bli min sista flygresa på länge… men samvetet gnager på mig… men nu gör jag det här och ska njuta när jag väl är där..

Kram och Glad advent!

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *