Nymåne ritual..

Jösses vad dagarna bara springer iväg.. och jag är helt frånvarande på Instagram och blogg känner jag.. jag hinner verkligen inte med.. det är fullbokat alla dagar.. och ljuset ska vi inte prata om.. de få timmar jag faktiskt kan fota något.. ja då är jag oftast på jobbet..

och sedan när jag väl är hemma så sitter jag oftast och pillar med mina kristaller… och läser om dom.. men jag ska berätta mer om det sedan.. men titta.. ser ni denna underbara..

Vad ska jag kalla det.. rums smycke.. mobil.. vägghänge.. fönster hänge.. ja jag vete tusan men jag har tänkt att ha den hänga på väggen i iallafall.. visst är det fin.. men ljuset alltså.. det går inte att fota i november.. det är bara så…

men det är ju mysigt med tända ljus i alla fall.. det ska november ha ett stort tack för… och en till sak som infaller nu i november är ju nymånen.. idag faktiskt.. och ja ni är många som frågat om nymåne ritual så jag tänkte att jag faktiskt får ta mig i kragen och skriva några rader hur jag brukar göra just vid ny måne…

men först ett supersnabbt tips på bästa appen om ni frågar mig.. många av er undrar också hur jag håller koll på månen.. jag har en app såklart!

svårare än så behöver det inte vara.. en behöver inte vara en trollpacka som har stenkoll på nordanvinden och sista stjärnfallet i torsdags utan en app är ju toppen.. och denna är bäst tycker jag.. den heter Delux moon.. kolla in den alla moon freaks därute… och när en ändå håller på och babblar om månen så kan ni ju alltid spana in den här boken också..

Månologi av Yasmin Boland.. vet inte riktigt hur jag levde innan den boken.. men ja ja ni får kolla in det själva.. nu till det vi skulle göra idag.. prata om nymånen och nymåne ritualen…

Alla mina ritualer gör jag för mig.. mycket enkla inga regler utan jag gör alla dom för att komma närmare mig själv och får bättre koll på mitt liv och mitt månde.. helt enkelt.. och för mig har det alltid känts naturligt att följa månen..

Nymånen är ju helt fantastisk.. helt klart min favorit.. Det är en tid att se fram emot, planera och manifestera, det här är tiden att meditera över dina drömmar.. och även vara tacksam för det som vart..

ok så här brukar det se ut för mig..

Jag renar först rummet.. tänder ljus, har något som representerar alla elementen.

Sedan går jag tillbaka  i minnet och tackar för det jag har att vara tacksam för och om det finns någonting som jag behöver ha hjälp att släppa taget om så skriver jag upp det på en lapp och eldar sedan upp det så jag symboliskt släpper taget.

sedan så tänker jag ut eller skriver upp det som jag drömmer om eller saker som jag vill uppnå eller ha hjälp att få styrka till att klara av.. jag det beror på vad jag står inför helt enkelt.. nymånen är verkligen tiden att skapa nytt…

och sedan uttalar jag det högt för mig själv.. ni vet the power of the spoken word.. sedan så brukar jag tacka mig själv , månen, universum.. ja kraften för allt hjälp och allt som var, är och ska bli.. ganska fint ändå.. och svårare behöver det inte vara…sedan kan en nu nörda ner sig i detta hur mycket som helst… men i stora drag så är det bara att göra så här.. sedan samma sak vid fullmåne men mer fokus på att släppa taget och inte så mycket ny skapande.. men det kan vi ta då…

så så mina vänner.. så gör jag vid nymåne.. om jag inte missar den.. men det gör jag oftast inte.. jag har ju appen…

Hoppas nu att ni får någon nytta av detta och att ni vågar prova på en liten ritual.. det är mysigt.. jag lovar.. nu ska jag knyta några kristaller som jag lovat och tänkte faktiskt kolla om det finns något intresse av er att köpa några av mina halsband..så håll lite koll på min Instagram om du är intresserad av ett halsband.. eller kanske ett väggsmycke… vi får se.. ha det fint så ses vi i novembermörkret..

kram

Taggat , , , , , ,

3 kommentarer till “Nymåne ritual..

  1. Tack för tipset om appen. Och boken. Har en app med alla stJärntecknen. Man håller upptelefonen/Surfplattan mot himlen och då ser man de olika tecknen på skärmen. Den gillar jag. Och så har jag en som förvarnar mig för norrskenen. Dom är magiska här över berget.
    Ha det bra.

    1. men vilka bra appar.. vilken är det som förvarnar om norrsken?

  2. Har precis fått hem Den boken efter tips Från dig OCH Ser fram emot att LÄSA. Borde nog börja ta mig i kragen då jag läser om din ritual, känns som något jag skulle må bra av.. har Så mycket ilska i mig efter en tuff separation från en man som utövat psykiskt våld under LÅNG tid, likväl finns starka Känslor men jag är så arg över att stå med barn i kläm nu… skulle verkligen behöva en SKJUTS att släppa Det gamla OCH våga leva framåt ännu mer, resan börjar inifrån. Tack FÖr Tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *