Snabba bilder från en ledig dag..

Tänker ofta att jag ska ta med er en dag.. som alla stor bloggare gör.. men det funkar inte riktigt för mig.. jobbar ju på riktigt och har tre små barn.. men en ledig eftermiddag fick kameran hänga med..

här sitter jag ofta och jobbar med det jag tycker är kul.. och läser… har inte hittat en stol ännu.. så det blir till att sitta på golvet tills jag hittar den där rätta stolen..

lyssnar gör jag också.. och ni vet ju vad jag oftast lyssnar på.. historia och det som rör kvinnor e ju bara mer intressant..

mitt senaste loppis fynd.. jag älskar den.. blir kanske en tatuering av denna.. helt fantastiskt vacker tycker jag.. jungfrun..

I rummet bredvid där jag sitter har ni min mellandotters rum.. hon har det så himla fint! Ni är många som vill att jag ska visa mer av deras rum.. och jag ser ju att det är jättemånga på Instagram som gillar dessa rum…

men känns lite konstigt att lägga ut deras rum på internet på nå vis.. ja jag vet inte jag kanske är fjantig men det är ju deras, inte mitt att visa.. förstår ni hur jag tänker?

men jag kanske är en gammal stofil när det kommer till detta.. men tycker det är lite svårt att dela just bilder från barnens rum.. inte för att dom bryr sig så speciellt mycket men det ligger nog mer hos mig.. men alla mina bilder med flest likes är från deras rum…

Och vet ni nu har jag äntligen gjort slag i saken.. slutat helt med dessa förbaskade hormoner.. nu ska vi se vart livet tar mig.. ska bli spännande… och ja det var nog ungefär så länge som kameran fick hänga med på den lediga eftermiddagen..sju bilder långt inlägg.. alltså jag kommer aldrig bli någon topp bloggare… men jag har ju så mycket annat att göra… nej nu avslutar jag det oroligt dåliga blogginlägg… vi ses!

Kram

Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Snabba bilder från en ledig dag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *