Tips på skorstensfri kamin…

ok jag kanske är knasig men något som jag saknar nå sååå oroligt är att kunna eld.. men vi bor i radhus och det funkar inte att sätta in en öppen spis.. så vad gör en då.. letar och letar..

och så hittade jag den.. den kommer bli helt perfekt..

Jag köpte en sån ute eldstad.. vet inte vad det heter men den ska stå ute så kan en mys elda lite i den.. jag valde en i rost då det kommer ge den perfekta illusionen att det brinner lite mer i den än vad det gör.. ja ni får se snart.. och ja jag ska självklart ha den inne..

Ja jag valde en i rost.. men jag hade inte räknat med att den skulle vara sååå jäkla rostig..

alltså ser ni.. hur vacker den är..

men den var så otroligt rosstig så jag var tvungen att meka ihop den utomhus.. sedan så spolade jag av den och torkade av den med en handduk..

och taaadaaaa ser ni hur jäkla perfekt denna är.. jag är helt kär i den…

och så i med ljus.. alltså jag är ju inte tokig.. tänkte inte elda med ved inomhus.. och sån eld gel vågar jag mig inte på.. är så jäkla rädd att det ska skvättas ut av barn som far runt som virvel vindar här hemma..

perfekt storlek också om du frågar mig..

alltså se nu.. det blir som magiskt…

ser ni.. jag är så otroligt nöjd med denna lilla eldstad.. kommer ha den inne i vardagsrummet.. tusan va mysigt att tända denna på morgonen till den där första koppen te…

och förstår ni mig nu.. med rosten.. blir en sån härlig varm känsla… supernöjd är jag i allfall…nu ska jag mysa hela hösten och vintern med denna..

Kram

Taggat , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *