Plastbanta i badrummet..

Japp då var det dax igen för ett av mina rädda planeten tips..

Plastbanta i badrummet.. det är ju självklart svår och kan ju ta en jäkla lång tid..

men jag tänker lite så att skynda långsamt.. när något tar slut så byt ut det mot ett miljövänligare alternativ..

Den här gången var det dax för tandborsten att bytas ut och då blev det en i Humble brush det finns ju en uppsjö av olika tandborstar som är bra för miljön så att köpa en i plast igen är helt uteslutet..

sedan när jag var inne och ändå beställde en tandborste på passade jag på att äntligen göra slag i saken och byta ut mina bomullsrondeller.. äntligen!

Valde dessa helt underbara i bomull.. och i ok bomull såklart.. ni hittar dessa rengörings pads Här om du har funderat på att byta.. gör det!

en får med denna lilla påse att förvara alla pads i när dom ska tvättas och så.. helt onödigt kan jag tycka men så var det i iallafall..

Ja så vad var mitt tips egentligen då.. ja plastbanta i badrummet men jag hoppas att vi blir fler och fler som börjar göra medvetna val.. välja andra alternativ till plast och engångs slit och släng.. så lova mig nu att nästa gång något i badrummet tar slut.. byt ut det mot ett bra miljövänligt alternativ…

Kram

Taggat ,

1 kommentar till “Plastbanta i badrummet..

  1. Men det är väl jättebra att det följde med en TVÄTTPÅSE till padsen, det är ju Lätt hänt att de fastnar i maskinen annars, eller går sönder. Kanon tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *