Rosa dagar med rumpan upp och huvudet ner…

1 oktober.. idag börjar den rosa månaden..

brukar ni stödja rosa bandet.. jag gör det varje år..

och efter att jag fick mina knölar i halsen så känns det som ännu närmre på nå vis.. känns inte så långt bort.. i morgon är det kanske jag som får besked om att en av mina knölar har vuxit och att jag har cancer.. att skänka pengar till forskning av cancer är för mig en självklarhet..

men hur har ni det med kroppen då.. undersöker ni er? Det är som inte svårt.. ta för vana att undersök er i iallafall en gång i månade..

så oroligt viktigt och så himla enkelt.. denna bild är hämtad på cancerfonden och dom har också en jätte bra bröstskola

Det gäller bara att få in rutin på det.. och jag ska bli bättre själv på det.. bra att träna.. som den här förbaskade kråkan som aldrig kommer bli en trana.. ha det fin och håll koll på brösten nu.. rumpa upp och huve ner..

Kram

Taggat , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *