Neti kanna.. vågar ni?

Jag har funderat…

Hur ska vi ta oss igenom denna höst utan att åka på massa förkylningar… jag brukar klara mig ganska bra men asså… jag har funderat..

har ni sett en sån här nån gång.. en neti kanna..

Jag har läst en hel del om denna lilla kanna och tror nog att den är sååå jäkla super bra.. men jag vågar tusan inte testa..

Ja ni ser ju själva på bilden hur en gör.. och också alla fördelarna med att använda sin lilla nosebuddy… men jag vet inte.. tänk om jag bara som råkar dra in lite eller göra fel.. asså jösses vilken kalsup det blir.. nej tror nog att detta får bero lite.. eller är jag bara en fegis nu…

ja asså å formen behöver vi ju inte snacka så mycket om…

Nej jag tror nog att jag får ta och googla vidare angående denna nosebuddy.. eller neti kanna som det också heter… eller så slutar jag vare en fegis och sköljer näsan… vem vet.. vi får se..

Kram

Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Neti kanna.. vågar ni?

  1. Jag blev rekommenderad en sån aV en kollega som efter hon börjat använda den klarade ett helt år utan förkylningar. Nu inför vab perioden beställde jag en för en vecka sen och lät den stå framme Och byggde upp en massa skräckinjagande scenarier om kallsupar oCh what noT. Nu i hlegen började jag känna av en förkylning och Vågade mig på nosebuddyn för första gången. Och det gick hur smidigt som helst. Och känslan efteråT var sååå uppfriskaD!

    1. Ja jag måste testa.. jag är fortfarande inne i fasen då vi mest står och blänger på varandra.. men snart så ska jag våga mig på att testa den..tack för peppen!

  2. Hej!
    Har eN sådan och den är super! Den fick min biHålsinFlammation att slÄppa!

    1. Ja jag är helt övertygad om att den är toppen! Jag vågar bara inte…ha ha ha ha nej jag ska ta tjuren vid hornen snart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *