Det här med att yoga hemma…

Jag tycker det är helt fantastiskt att yoga.. det har som tagit mig med storm kan en säga.. eller jag kanske ska rätta mig själv och säga att den embodied yoga som praktiseras hos Satya yoga Knivsta har tagit mig med storm.. hittat hem.. kalla det vad du vill men där har jag hittat mitt lugn..

Yogan hemma där emot är inte riktigt lika för mig.. här pysslar jag mer med sånt här..

 inte för att det är så speciellt yogiskt utan för att jag tycker det är så jäkla roligt och jag får en sån kick av att vara upp och ner.. och att känna mig stark… sedan så är det en så otrolig utmaning för mig att hitta min kropp.. är helt vilse i min egen kropp ibland…

men jag får lära mig steg för steg.. olika asanas som hjälper mig att hitta min kropp..

min själ till och med…ni är många som frågar om jag bara yogar hemma och vad jag då gör?  Om en verkligen behöver yoga på en yoga studio…

Det är här som jag får alla verktyg.. det är här jag lär mig.. här jag blir undervisad… utan satya yoga Knivsta skulle jag nog inte kunna ha en hemma praktisering över huvud taget.. visst jag skulle kunna göra alla olika rörelserna.. andas på rätta stället… men att vara i min kropp.. nä..

Jag tror det är bäst att ha båda.. hemma praktisering för att testa.. leka.. känna efter vad som känns bra just för sin egen kropp.. sen att ha en lärare att fråga.. få vägledning.. jag skulle inte klara mig utan.. hoppas alla ni som undrat får lite klarhet i min yoga praktisering och alla ni som bor i närheten.. boka en klass hos satya yoga Knivsta.. ni kommer inte ångra er…

kram

 

Taggat , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *