En himla röra…

Varför blir det alltid en sån röra hemma hos mig..

ni vet grejer huller om buller.. med tidningar och böcker som jag vill hinna läsa.. och tavlor som ska upp.. och pumpor som ska fotas.. ja ni ser ju..

och loppisfynd.. överallt.. men dessa är jag så tusan nöjd med.. en ny cykelkorg och en ur bra liten korg att ha på nedervåningen som jag kan gömma barnens leksaker i som dom dräller överallt..

och såna här garnvindor.. tror jag att det heter.. jag älskar dom iallafall! Jag har mina oftast som piedestaler men tänkte nog göra om en av dom till ett litet sängbord.. vi får se vad det blir..

Sedan så var det pumporna.. jag kunde inte låta bli att köpa dessa i affären.. ni vet jag är en sådan som nästan alltid tänker på om en sak blir bra på bild eller inte.. vet inte varför men jag gör det…

kanske beror det på att jag har fotat i så många år så jag oftast tänker på fotografi och vad jag har för olika fotoprojekt som jag vill genomföra.. och nu tänker jag oftast på olika blogginlägg jag vill skapa såklart..

kanske där av alla olika prylar överallt.. som jag ska fota.. kanske där av röran..  jag tåls ju att tänka på.. men hörni.. har ni börjat lagra er lavendel ännu.. så ni har i vinter.. jag har börjat torka lite och en del är redan klar.. bara öppna burken och andas in.. men dessa ska jag nog göra lavendel ljus av.. vi får se..

ska nog försöka mig på ett sånt där litet ljus med lock.. kommer bli toppen.. i morgon är det höstdagjämning.. kommer ni fira? Jag ska nog göra en liten ceremoni.. det måste en ju..

Ni som följer mig på Instagram såg nog denna bilden för någon dag sedan då jag pratade om att jag hittade ny böcker på bibblan.. och vet ni.. nu måste jag berätta.. jag blev ju så jäkla starstruck alltså.. en av mina idoler är ju författaren och häxan Hella Nathorst-Böös och vet ni.. hon gillade min bild och började följa mig på Instagram.. det är inte ofta jag blir speciellt starstruck men alltså hallå.. hallå.. ni som inte läst hennes böcker eller så kan kolla in hennes hemsida HÄR och ni som vill få lite boktips om häxprocesserna så har jag ett gammalt blogginlägg HÄR som ni gärna får kolla in om ni är intresserade..

Men nu tror jag att det här blogginlägget blev lika rörigt som det är hemma hos mig.. och som att jag har jobbat med det sjuka sinnet i hela mitt liv så vet jag ju om jag bara vill erkänna det för mig att det är bara mitt inre som speglar mitt yttre.. så det kanske är så att mitt hem är rörigt ljust nu för att det är så förbaskat rörigt i huvudet på mig…men nog om mitt huvud..

Här i röran är det andra loppisfyndet som får vara en piedestal för tillfället åt min underbara lilla hibiskus som aldrig under alla mina år har fått den att blomma.. men till min stora förvåning mitt i röran så ser jag två små knoppar.. tänk va hur det kan vara.. när en minst anar så blommar det… nej mina kära vänner nu ska jag avsluta detta röriga blogginlägg och ta mig till Ikea med barnen och köpa anslagstavlor sedan blir det lördagsgodis med soffhäng.. och kanske att jag reder upp lite i röran.. kanske…

 

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *