Knyta kristaller…

Älskade kristaller…

stenar och mineraler.. jag har så länge hålla på med dessa stenar.. ja det dräller med stenar och kristaller överallt i detta hem.. har dom i handväskan, i fickan, i bilen jag till och med i skåpet på jobbet…

Jag har så länge velat knyta halsband av dessa stenar jag har hemma men har som inte vågat då jag inte velat misslyckats.. jag ska ju helst vara proffs innan jag ens har testat första gången.. så snäll är jag mot mig själv… men så bara näää men Anna-Lena skärp dig! Nu gör du bara.. och jag gjorde..

Min första knutna sten.. ser ni.. helt fantastiskt!! Jag blev så otroligt nöjd..

fick till en liten ögla också.. det var lite svårt men det gick!

är så supernöjd.. och den här stenen är min absoluta favorit.. det är en Blå kalcedon, den absorberar negativ energi och stöter sedan bort den för att förhindra vidare överföring. Kalcedon skapar harmoni i sinne, kropp, känslor och själ. Den avlägsnar fientlighet och omvandlar melankoli i glädje. Psykologiskt mildrar kalcedon tvivel på dig själv och underlättar konstruktiva inre reflektioner. Den absorberar och stöter bort negativa tankar, känslor och otäcka drömmar. Kalcedon är en kraftfull renare, däribland öppna sår. Den ökar den fysiska energin. Den balanserar kropp, känslor, sinne och själ. Ni kan finna stenar och kristaller hos sunangelcreations.se ett hett tips från mig..

ni vet jag är petig också.. jag får en klar bild i huvudet hur jag vill att något ska se ut och så gör jag det.. nöjer mig inte förens jag kommer på hur jag kan skapa just det som jag tänkt ut…

så jag har kört fast lite nu.. jag vill göra ett tvinnat halsband.. men tusan den bara snurrar.. så jag måste komma underfund hur jag kan skapa ett tvinnat halsband till mitt hänge.. som inte snurrar sig…

Jag lyckades få till en liten snygg avslutning på halsbandet i allfall.. en liten ögla med ett knapp.. knappen är en turkos.. jag älskar turkoser så mycket.. men tusan dyrt alltså.. men om det finns någon makrame expert där ute som har tips på hur jag kan knyta ett snurrat halsband som inte snurrar sig.. hör av dig!

Nej nu ska jag jobba vidare med ett av mina drömhalsband.. ni som följer mig på Instagram har nog redan sett den.. kristallpendant med öppen botten… alltså att få till det utan att limma på kristallen.. hjälp va svårt.. men jag jobbar på´t… blir nog ett helt blogginlägg om det med… ha det fint nu så ses vi snart igen…

Kram

 

Taggat ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *