Work your light oracle cards…

Måndag morgon och jag jobbar min sista dag på min jobbhelg.. asså så otroligt drygt att jobba måndag efter helg..

Så jag har tidsinställt ett blogginlägg så vi får lite roligt här inne på bloggen i iallafall.. många av er frågar ju mig ofta om alla mina olika kortlekar.. så jag tänkte tipsa om denna work your light oracle cards

Det är en vacker kortlek som har skapats för att hjälpa dig att lysa upp världen med din närvaro. Det finns lite olika kort i denna kortlek.. Bekräftelsekort ger en snabb omedelbar vägledning. Förfrågningskort hjälper dig att stämma överens med din själs viskningar. Åtgärdskort guidar dig om vilka åtgärder som ska vidtas. Aktiveringskort påkallar läkning inom dig. Transmissionskort kopplar dig till stödjande energier.

Det medföljer en guidebok som förklarar hur en använder Work Your Light Oracle för att fördjupa ditt förhållande till din själ. Guideboken innehåller förklaringar för var och ett av de 44 korten.

Detta är en av mina favorit kortlekar och jag använder den nästan dagligen.. hoppas att du får en härlig måndag.. jag vet iallfall att jag är trött och ser fram mot några dagars ledighet.. ha det fint!

Kram

Taggat ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *