Blogg Love Sanne Brännström aka Warginna

Nu var det länge sedan så jag dammar av denna kategori som jag vet att ni är många som gillar.. Blogglove.. Jag har så länge känt att jag vill lyfta denna underbara kvinna och ge henne lite extra love då jag älskar hennes blogg och Instagram såå mycket.. men jag säger det kanske inte så ofta till henne.. så jag gör det nu… låt mig tipsa om underbara Warginna !

Jag vet faktiskt inte hur jag ska börja men jag har följt henne så länge.. för jag dras så otroligt mycket till hennes fotografering och hon visar mig miljöer som jag annars inte skulle få se.. så otroligt begåvad fotograf.

sån tur är för oss som älskar hennes foto så har hon en sida där hon säljer sina foton, kolla in henne hos printler HÄR det finns en bild där som jag tycker så mycket om.. den kanske får bli en tidig julklapp till mig själv…vi får se..

Sedan har hon ju en helt fantastiskt blogg.. om ni inte har vart in.. alltså iväg med er på en gång.. lägger upp länk HÄR så det är bara att klicka dit… ni kommer bli helt blown away över hennes foton.. jag är det i iallafall…

sedan så har hon självklart en Instagram in och följ den med.. annars missar du något..

Så det var en mycket snabb blogglov idag, men hoppas att ni kollar in Sannes sociala medier och följer henne.. otroligt härlig tjej som ja ja jag tjatar men… så jäkla duktig fotograf.. så kolla in henne nu..

nepp nu har jag inte tid med bloggen längre.. nu måste jag börja laga granolan som jag planerat i dagar att göra men skjutit upp.. men nu är det dax..

Kram

Taggat , , ,

2 kommentarer till “Blogg Love Sanne Brännström aka Warginna

 1. ALLTSÅ ÅH! Vet inte ens vad jag ska säga.
  Bara tack, tack och kärlek din väg.
  Det gör mig så obeskrivligt glad att uppskattas såhär.
  Verkligen.
  DU är fantastisk <3 <3

  1. du är så värd lite blogg love.. dina kanaler är så grymma och du är en av dom bästa fotograferna jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *