Tips på sommarläsning.. del 1

Här kommer lite tips till er som har barn.. eller vänta.. det här är nog ett tips för även er utan barn.. detta är så otroligt fina grejer så en kan nog köpa dessa till även vuxna.. kanske till sig själv…

Jag har tipsat om denna tidning förut men det känns som om varje gång det kommer ett nytt nummer så vill jag tipsa om den… alltså finaste finsate finaste tidningen till barn som vuxen..

Koko! Jag älskar den.. och den är så fullproppade med massa fint.. jag tycker verkligen att denna tidning är bästa alternativet till mina barn.. då många andra tidningar riktade till barn lixom missar hela grejer.. men inte koko.. alltså köp den bara du kommer inte bli missnöjd.. kolla in här en till som älskar koko..

nästa grej att tipsa om till kidsen är denna underbart fina yoga bok Sago yoga! Alltså oj va vi bläddra i den här hemma.. vi andas som lejon och ligger som ödlor på stenar.. vi tar magiska resor genom luften med vår luftballong och vi går genom jungeln och vi andas och reser genom universum…

boken är skriven av Filippa Odenvall och Karin Lundström.. här kan ni kolla på ett litet klipp om boken.. jag den är så jättefin alltså.. denna ska vi ta med oss på semestern.. tänk va sommaryoga på stranden med barnen.. helt magiskt!

och jag måste bara säga att barnen har det verkligen redan i sig.. dom hittar alla poserna med lätthet och tycker det är så otroligt roligt.. och ja jag har sommar shoppat lite till mig själv också.. alltså massa nyheter från Maria åkerberg som jag bara inte kunde missa.. alltså roll on deo!!! Hallå…älskar Maria Åkerberg! Nej nu ska jag ta och avrunda detta inlägg..

Men nu har ni fått två superfina sommar tips som ökar läslusten över sommaren.. det är ju bra att hålla igång läsningen över sommaren.. kommer komma ett till inlägg om tips på sommar läsning för barnen då jag tycker det är Såå otroligt viktigt att inte tappa läsningen över sommarlovet… men det tar jag i ett annat inlägg..hoppas ni gillade dessa tips i allafall.. tips på sommarläsning del 2 kommer snart..

Kram

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *