Free the nipple pots och pod tips..

Ibland dyker det upp sånt fint i brevlådan.. små paket med nåt roligt från någon som följer mig på Instagram eller här på bloggen.. och så nu har det hänt igen… det finaste av paket låg där i min brevlåda..

Alltså låt mig presentera Free the nipple pots! Jösses va glad jag blev.. finare liten kruka får du ju leta efter..

Krukan är gjort av en tjej som jag följer på Instagram, du hittar henne här.

om jag har förstått det hela rätt så gör hon dessa små krukor hemma och låter dom lufttorka så dom är lite känsliga för vatten.. så om ni beställer en av dessa av henne så tänk på att vattna blomman utanför krukan..

Ja jag måste verkligen skicka ett stort tack till freethenipplepots jag är så otroligt glad över denna lilla underbara kruka.. stort tack!!

Jag tänkte att jag skulle passa på nu när jag har er uppmärksamhet att tipsa er om två av mina favorit podar.. kan vara bra att få lite tips till semestern. Först ut är ju självklart P3 Historia jag har ju tjatat och tjatat om denna pod men jösses va bra den är alltså.. bästa om du frågar mig!

Nästa podtips är Yoga wife in life detta är helt klart min nya favorit pod!! Det är Marie Romani och Moa Westman som driver denna pod och jag bara älskar den!! Jag har faktiskt haft turen att få gå på workshop med Marie Romani och det var helt fantastiskt.. helt fantastiskt..

Ja hoppas att du får en fin helg och kanske lyssnar på någon av bloggarna och in och följ Free the nipple mot på Instagram! Nu ska jag göra klart mitt hände i silver som jag jobbar på innan jag ska bege mig till jobbet.. jag river av en jobbhelg inklusive måndag innan jag går på semester.. det är nära nu.. semestern… längtar.. men först jobb..

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *