sommaren då Anna-lena stolt silver skapades….

Jag älskar att skapa silverringar.. jag hade som alltid drömt om det och skapat små tunna ringar med ett speciellt utseende inne i mitt huvud.. små drömmar om ametister och labradorit… så en sommar så bestämde jag mig bara.. nu ska det ske.. jag åkte iväg till silververket och köpte det som jag trodde att jag behövde och sedan har jag bara provat mig fram…

Här är jag den sommaren i Halmstad där allt började… jösses så svårt allt var.. men youtube är verkligen ett bra ställe att lära sig allt på…

 

en behöver inte så mycket faktiskt.. inte i början i iallafall..

 

Den första ringen jag skapade var denna kloring.. att jag gjorde det på första försöket är ju så coolt när jag tänker efter… men har en tänkt länge på något så har en redan gjort alla felen i huvudet…

 

så underbar i sin råa form tycker jag…

 

sedan skapade jag ett lite gäng med ringar präglade dom som jag ville att ringarna skulle se ut.. jag använde olika filar och olika stämplar för att skapa mitt speciella utseende… och så här såg dom ut i begynnelsen..

 

tror att ni som följde mig på Instagram kommer ihåg det här.. himla många hejarop jag fick den sommaren.. alla var så stöttande..

 

Här är dom första ringarna som blev helt färdiga..  Ni är många som mailar och frågar vad jag har gått för kurser och hur jag lärt mig.. och jag måste säga att jag har lärt mig själv.. kollat på youtube, googlat på olika sätt försökt listat ut hur en gör och läst läst läst… sedan bara att testa sig fram… så ni som drömmer om att skapa vad det nu kan vara… bara gör.. det löser sig efter vägen.. ta ett djup andetag och bara hoppa… jag lovar det kommer gå bra…

 

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *