Sommarens bästa tips.. fryst citron!

Nu mina kära bloggläsare ska ni få sommarens bästa tips av mig..

Ja ni ser rätt.. en citron..

Och den är självklart ekologisk… och nu ska ni ta denna lilla citron och tvätta den..

tvätta den noga..

Sedan tar du och stoppar in hela den tvättade citronen i frysen.. ja du läste rätt.. i frysen!

Alltså fryst citron är det mest fantastiska som har hänt mig på mycket länge.. du kan alltså riva den frysta citronen ner i din smoothie, din mat, på din glass.. ja alltså jag river nästa fryst citron på allt nu förtiden…

Det fina med fryst citron att du kan äta hela citronen och den får en helt nu mycket god smak.

och ni som inte har ett sånt här rivjärn.. skaffa ett..

Så mina kära bloggläsare.. här ser ni alltså sommarens bästa tips.. fryst citron! Och nej jag har inte bara kommit på detta själv utan jag läste det hos mina husgudar.. Food pharmacy.. men hoppas att ni testar.. ni kommer inte ångra er..

Kram

 

 

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *