Blogglove Karin Björkegren Jones.

Nu var det dax igen för ett av mina blogglove inlägg och denna gången tänkte jag att jag skulle tipsa er om en helt fantastisk inspirerande människa. Denna kvinna är nog en av mina idoler.. jag har läst många av hennes böcker och läser dom om och om igen…

Karin Björkegren Jones, denna underbara kvinna är nog först med allt.. ja nej kanske inte allt men jag måste nog säga att hon har varit först med mycket och kanske ibland före sin tid.. alla hennes böcker även dom som är lite ”äldre” är så aktuella fortfarande.  Hon har skrivit så många böcker men jag tänkte att jag tar med dom böckerna som jag ofta läser..

Alla dessa böcker ligger alltid och dräller här hemma, jag läser dom hela tiden. Dom här böckerna är så bra.. en kan lixom läsa ett kapitel sen lämna boken och tänka lite sen återuppta.. böckerna är så bra uppbyggda.. varje kapitel är en egen liten inspirerande del.. älskar dessa böcker.

Frisk och strålande hy på naturlig väg

Denna bok är som så bra med tips och råd på hur du på naturlig väg kan få så schysst glow och anti age skulle jag säga.. delen med ansiktsyoga är riktigt bra! Jag rekommenderar denna så varmt.

Yoga för kvinnor

Den här boken guidar oss kvinnor genom alla våra faser och vilken yoga som kan vara hjälpsam i dessa olika faser, jag älskar även denna bok så mycket!

Yoga fysisk och själslig detox

Det här är min favorit bok, det här är boken som jag går och hämtar när jag känner att jag har tappat bort mig själv.. när jag stressat för mycket, när jag inte hunnit yogat, när jag bara äter skräpmat, när jag är ner… då hämtar jag denna bok.. jag behöver bara bläddra i den så är jag på banan igen… den väcker mig.. boken är en sån otrolig energikick.. allt blir så klart…bästa yoga övningarna.. tack Karin för denna bok! Tack!

Omstart- för en starkare, renare och friskare kropp

Jag är så otroligt glad att jag har läst denna bok, jag läser den hela tiden.. det är så otroligt mycket i denna bok som jag har tagit in i mitt liv.. Jag har verkligen en stark tro på att just vårt lymfasystem behöver tas hand om och här får jag riktigt bra råd om detta.. så bra.. så bra! Jag gör änglavingar varje dag, jag tänker på att göra vissa övningar.. jag känner sån otrolig skillnad.. och mina otroligt cellulitiga lår har blivit lite bättre, armar med… Den här boken är också skriven på ett så otroligt bra sett.. du kan ta upp boken läsa ett kapitel så får du sån otrolig inspiration.. fantastisk bra bok!

För er som inte läst någon bok av Karin Björkegren Jones så skulle jag nog säga att ni missat något! Nu har ni fått riktigt bra boktips av mig så ni har hela sommaren räddad och nu sticker jag ut hakan men om ni läser dessa böcker så kommer ni nog börja ändra era liv… jag gjorde det.. Karin Björkegren Jones har ju en blogg, ni hittar den HÄR och hon har också Instagram som är så otroligt rolig att följa.. kolla HÄR Jag själv har några böcker av henne som jag tänkte sikta in mig på i sommar och det är Yoga Erotica och så väntar jag med spänning på Nya Knip som jag beställde igår!! Längtar Såå!!  Karin är ju också yogalärare, föreläsare mm.. ja jag måste säga att jag är otroligt imponerad av denna kvinna och hoppas att ni kan bli lika inspirerad av henne som jag är.

Kram

Taggat , , , , , , , ,

1 kommentar till “Blogglove Karin Björkegren Jones.

  1. […] i sociala medier här på bloggen… och här kommer dom igen.. ” Warginna”, ” Karin Björkegren Jones” , ”Anna Grundberg” , ”kattakvack” , och sist men inte […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *