Chokladbollen dag.. näää vi tar en nötboll va!

Idag är det 11 maj och det är chokladbollen dag.. och alla kommer blogga om det.. så också jag.. såklart…

Jag hittade ett recept i underbara Råsmart familj av Ulrika Hoffer. Receptet är på ca 10 st

100g dadlar

2 msk kokosfett

1-2 msk kakao

1/2 dl havegryn

2 msk vatten

1 dl kokos att rulla bollarna i…

men nu förstår jag ju den totala förvirringen när det som inte är nå nötter i dessa nötbollar.. ja jag förstår det men tänkte att ni skulle få själva grundreceptet först sedan kan ni ju tilläga just va ni själva vill.. jag kallar dessa för nötbollar för jag brukar hacka ner salta cashewnötter i chokladbolls smeten.. sååå jäkla gott alltså!

Så unna er lite gott fredagsmys idag på chokladbollen dag.. hoppas ni gillar receptet.

Kram

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *