Detox Water…

Jag lovade ju er ett litet recept på Detox Water.. eller jag vet ej varför en kallar det för just Detox Water men mer en hälsodryck.. kanske.. eller kanske bara vatten med massa nyttigheter i…

eller kanske bara te.. jo men nu så.. receptet.. så här brukar jag gör ett lite godare te att starta dagen med..

Just i dag har jag valt dessa ingredienser

Pukka te turmeric Gold

Ingefära

Citron

Grön Chili

Hett vatten

slå på det heta vattnet

låt teet dra i ca 15 minuter.. alltså det blir så mycket godare då.. sedan kan du slå på lite mer hett vatten om det skulle bli för kallt eller om du tycker det har blivit för starkt… jag älskar hettan från ingefäran och den gröna chilin..

Alltså se va gott! Jag dricker en sån här varje dag.. fast med lite olika variation av ingredienser såklart.. med det är viktigt tycker jag.. att få i sig örtte och vatten.. every dam Day!

Så testa detta recept nu och tycker du att det är lite tuff smak så kan du allt ha i lite honung och en skvätt ikaffe så blir det en riktigt mumsig guldmjölk.. nästan.. ha det fint nu tills vi ses nästa gång..

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *