Påskäggs tips…

Ja det var ju det här med påskägg.. vad brukar ni ha i påskäggen? Vi brukar fullkomligt drunkna i godis här hemma.. men i år tänkte jag att vi skulle göra lite annorlunda..

och fjädrar och pappersägg går bort här hemma, har köpt dessa underbara små ägg som vi kan använda år efter år..

Jo i år tänkte vi fylla äggen med lite annat än plockgodis. Här ser ni några bra idéer.. underbar liten ficklampa med berättelserBarn tatueringarbiokortroliga sällskaps spel.

Sen är jag riktigt svag för små fina askar med små fina presenter i.. alltså detta lilla halsband.. hur fint är det inte.. önskar faktiskt själv att påskharen kommer till mig med en liten ask med något fint i.. hoppas kan en ju alltid göra.

Sedan måste jag faktiskt tipsa om våra otroligt underbara teatrar vi har i vårt avlånga land.. Stadsteatrarna sätter ju upp så jäkla bra grejer nu och Astrid Lindgren går ju alltid hem hos mina barn dom har kollat på Bröderna lejonhjärta och Mio min mio. I årets påskägg funderar jag på att lägga ner biljetter till Häxorna alltså himmel vad jag vill se den.. kanske får bli i mitt påskägg då… Hoppas nu att ni har fått lite inspiration till årets påskägg.

Kram

Taggat , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *