Tips på bra barnböcker.

Vi läser mycket böcker här hemma.. men mest då barnböcker…

Jag älskar verkligen att köpa fina böcker och läsa tillsammans.. vi brukar strunta i vad som är rekommenderat till en viss ålder.. fakta böcker funkar ju för alla åldrar..

Men den här boken är verkligen en favorit.. vet att jag bloggat om den förr men jag måste bara nämna den igen.. perfekt som present till alla åldrar faktiskt..  Här hittar du den.

 

Den är så viktigt att läsa med sina barn.. alltså God natt sagan tycker jag är så viktig.. hoppa inte över den.. Vi brukar ta en bok som är för lite äldre barn.. inte så mycket bilder utan längre kapitel.. blir en himla mysig stund innan en ska sova.. sen måste jag passa på att tipsa om dom här för er som missat dom.. Animalium vykort helt underbara! Finns också Botanicum vykort dom är helt fantastiska också men ofta slutsålda…

Nu ska vi mysa färdigt här sen ska jag beställa hem en ny bok som vi har kollat på som alla tjejerna och mamman är jätte sugen å att läsa.. får visa den sen.. val ni ha fler boktips så kan ni kolla in det här inlägget där hittar du massa fina barnböcker.

Kram

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *