Mitt silversmide…

Ni är ju så jättemånga som tycker det är roligt med mitt silversmide…

och det är ju jätteroligt, jag blir så otroligt peppad av alla hejar rop och fina ord ni skriver.. Jag har ingen utbildning utan testar mig fram..

kollar mycket på nätet hur en kan göra, köper olika verktyg och testar mig fram. Jag har oftast en klar bild hur jag vill att min ring ska se ut så lär jag mig det jag behöver för att kunna genomföra just den ringen..

att sätta en sten var så otroligt mycket svårare än vad jag kunde drömma om.. och jag vägrar använda lim.. det gör en bara inte!

Har ni sett att jag har en liten popup shop här på bloggen… uppe i menyn kan du välja Anna-Lena stolt silver och där finns den.. annars kolla pop up shopen

Jag driver mitt lilla silverföretag som ett hobbyföretag.. skulle vara fånigt att kalla det något annat.. silvret får som alltid komma i sista hand.. jobbet, barnen, bloggen sen silvret.. ja lite så men ibland så.. då händer det och då är jag oftast jätte snabb så då brukar jag hinna göra några ringar.. jag har ju självklart kollat med skatteverket kring allt detta och dom håller med mig i min bedömning… hobbyverksamhet…men jag håller självklart räkenskaps och skulle skatta på ev. vinst…

Det är här det sker.. i min lilla studio.. tänk vad jag älskar den platsen.. att sitta där i mörkret efter att barnen somnat och fila på mina ringar. Min plats på jorden.. och kanske en dag så kanske jag får lite mer tid.. när barnen är lite större..om nått år eller två då ska jag satsa mer på detta..på riktigt.. och vet ni.. jag har anmält mig till en kurs.. en grundkurs i silversmide.. ska bli så roligt!

Kram

Taggat , , , ,

1 kommentar till “Mitt silversmide…

  1. […] gapar tom men tanken var ju att verkligen satsa på detta och öppna en lite shop..kolla detta ”mitt silversmide” här hade jag verkligen tänk igenom det mesta och även anmält mig till en grundkurs i […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *